İnternete zaten bağlısınız.Peki neden aynı anda para kazanmayasınız ki?

http://www.on-linepara.blogspot.com


23 Kasım 2007 Cuma

22 Kasım 2007 Perşembe

23 Kasım Cuma Kuponu



Cuma gününe banko kuponla başlıyoruz.

20 Kasım 2007 Salı

16.Hafta Spor-Toto Tahminimiz

Bu haftadan başyarak her haftanın spor-toto programıyla ilgili tahminlerimizi de yayınlayacağız.Ancak bu tahminlerimiz sadece 2 Ytl ile sınırlı kalacak, bütçenize göre gerek duyduğunuz eklemeleri sizler yapabileceksiniz.

19 Kasım 2007 Pazartesi

22 Kasım Perşembe Tahminleri



Perşembe günü Avrupa'dan Türkiye'ye dönüyoruz.Diyarbakır bld. ve Gaski kendi evinde kazanmaya çok yakın. İskenderun ve Ş.Urfa ise şampiyonluk adaylarına kafa tutabilecek düzeyde takımlar.Ş.Urfa evinde sadece bir kez yenildi.İskenderun ise üçüncü ve Adanaspor'u geçebilmek için galip gelmek zorunda.İsteyen bu iki maçı çifte-şans yaparakta oynayabilir.

Bol şanslar

21 Kasım Çarşamba Tahminleri



Çarşamba günü oynanacak milli maçlar genellikle iddiası kalmayan takımların maçları ve her sonuca açık.İddiası kalan takımlar ise genellikle1,05 veriyor. Bu durumda alternatif oyun Altı/Üstü oynuyoruz.Danimarka,Türkiye ve Almanya iç saha gol ortalaması(attığı-yediği) 3 ve üzeri takımlar. Bunların rakipleride deplasmanda aynı ortalamalara sahip.

Portekiz maçınıda kupona dördüncü olarak ekledim.İsteyen başka bir maç yazabilir.

20 Kasım Salı Tahminleri



Haftanın ilk gününde Cheltenham ve Grimsby kötü gidişatlarını devam ettirip yenilirler.Darlington ise deplasmanda yenilmez. Venezuela yakaladığı çıkışı devam ettirir, yüksek rakımda maç oynamaya alışık olan Bolivya ise deplasmanda gol atamama fobisini devam ettirir.

Hafta Sonu Dokuzda Altı bulduk.



Hafta sonu dokuzda altı doğru tahmin yapıp 29,74 oran bulduk.